והפעם בבלוג, הקאפקייקס האישיים והמתוקים של רות פוזדירקה מכילים בתוכם הפתעה... דובדבנים! אנחנו רק תיבלנו באוראו. כמו במאפינס, כשמדובר בקאפקייקס חשוב להצטייד בתבנית שקעים מתאימה, מנז'טים צבעוניים או כוסות אלומיניום. קאפקייק אישי עם דובדבנים ואוראו, להכנה קלה, מוזמנים לצפות בסרטון המלווה... תהנו..
קאפקייקס גבינה דובדבנים ואוראו – עוגה אישית
רשימת מכולת
חומרים לקאפקייקס:
- 250 חמאה רכה
- 1/2 2 גביעי שמנת חמוצה
- 3 ביצים
- 3/4 1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 1 כוסות סוכר דמררה
- כף תמצית וניל
- צנצנת דובדבנים בסירופ או דובדבנים מופשרים
- גרידה מלימון 1
- 130 גרם עוגיות אוראו טחונות
חומרים לקרם גבינה ואוראו:
- 250 גרם גבינת שמנת
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- כוס שמנת מתוקה
- 75 גרם עוגיות אוראו טחונות
הוראות הכנה:
קאפקייקס:
- ערבבו את כל החומרים (למעט הדובדבנים והעוגיות אוראו הטחונות) עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה וזלפו אל תוך גביעי ההגשה.
- השקיעו שלושה דובדבנים בכל קאפקייק.
- פזרו מעל מעט עוגיות אוראו טחונות.
- אפו כעשרים דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
קרם גבינה ואוראו:
- הקציפו את הגבינה, השמנת ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
- הוסיפו את העוגיות הטחונות בפיזור.
- מלאו בשק זילוף עם צנתר כוכבי וזלפו בנדיבות מעל כל קאפקייק.
- קשטו בתות חצוי וחצי עוגיית אוראו.
קישור למתכון המקורי בבלוג של רות
אהבתם את המתכון לקאפקייק אישי עם דובדבנים?
תנו לנו להציע לכם מתכונים דומים, אולי תאהבו גם את המתכון הפשוט של בראוניז אוראו ופירות אדומים או קאפקייקס אוראו ופירות יער
קטגוריה:
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהבתייייייייייייייייייייייייייייייייי