אוהבים עוגות שוקולד? קבלו מתכון לעוגת שוקולד חגיגית בטעם של פעם עם אוראו
עוגת שוקולד חגיגית בטעם של פעם עם אוראו לימי הולדת
מצרכים לתחתית:
2 חבילות אוראו במילוי שוקולד או וניל (176 גרם כל אחת)
50 גרם חמאה מומסת
מצרכים לעוגה:
7 ביצים גודל M
2 + 1/2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שוקולית + 3 כפות קקאו
4 כוסות מים חמימים
לציפוי גנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר 56% “קוטדור”
1 כף דבש
100 מ”ל שמנת מתוקה
לקישוט:
1 מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
1 כף קקאו
עוגיות אוראו במילוי שוקולד או וניל
הכנה:
- חממו תנור ל-160 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
- שימו במעבד מזון את עוגיות האוראו והפעילו עד לקבלת פירורים דקים. הוסיפו את החמאה וערבבו עד לקבלת עיסה אחידה. הדקו היטב לתחתית התבנית.
- בקערת מערבל הקציפו את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם תפוח ובהיר. הוסיפו את השמן בהדרגה.
- ערבבו בקערה גדולה את החומרים היבשים. הוסיפו לקערת הקרם את החומרים היבשים ואת המים לסירוגין, בשתי פעמים (מתקבלת תערובת דלילה).
- יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- המיסו בקערה מתאימה למיקרו את השוקולד, הדבש והשמנת. ערבבו היטב עד לקבלת קרם חלק, שפכו על העוגה והחליקו לשכבה אחידה
- בקערת מערבל הקציפו שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף חלק. הוסיפו קקאו תוך כדי הקצפה. העבירו לשקית זילוף, וזלפו קישוטים מעל העוגה ועליהם הניחו עוגיית אוראו.
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחגיגות יום הולדת
סוכריות על מקל ממתק מרנג ואוראו
אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.