עוגת שכבות אוראו צבעונית- הכוכבת של חגיגות יום הולדת
רוצים להפתיע ובגדול? קבלו מתכון לעוגת שכבות אוראו צבעונית ומרשימה ליום הולדת
2 עוגות ב-2 תבניות עגולות בקוטר 24 ס”מ
מצרכים לעוגה:
10 ביצים גודל M
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן קנולה
1 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס חלב
להרכבת העוגה:
כ- 1 + 1/2 כוסות (200 גרם) עוגיות אוראו גרוסות לפרורים דקים
לציפוי:
3 מכלים (250 מ”ל כל אחד) שמנת מתוקה
4-3 טיפות צבעי מאכל טבעי בגוון שאוהבים (אפשר גם ללא צבע)
1 + 1/2 שקיות (150 גרם) אבקת סוכר
לקישוט: 9 יח’ עוגיות אוראו שלמות במילוי וניל או שוקלד
הכנה:
- חממו תנור ל-160 מעלות, שמנו את התבניות והניחו נייר אפייה.
- בקערת מערבל הקציפו את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם בהיר ותפוח. הוסיפו את השמן בהדרגה תוך כדי הקצפה.
- ערבבו בקערה נפרדת את החומרים היבשים. הוסיפו בהדרגה את החומרים היבשים והחלב לקערת הקרם וקפלו עד לקבלת בלילה אחידה.
- יוצקים לתבניות ואופים כ-50 דקות (עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש). מצננים את העוגות ומכניסים למקפיא לכשעה וחצי.
- פורסים כל עוגה ל-3 שכבות לרוחב .
- הקציפו כל מכל שמנת מתוקה בנפרד עם 50 גרם אבקת סוכר וצבע מאכל, עד לקבלת קרם
- הרכבת העוגה: מניחים על צלחת הגשה שכבת עוגה ראשונה, מורחים עליה שכבת קרם ומפזרים מעט פירורי אוראו. ממשיכים באותו האופן עם יתר שכבות העוגה והקרם. מסיימים בשכבת קרם, מקשטים בעוגיות אוראו שלמות ומעבירים למקרר עד להגשה.
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחגיגות יום הולדת
סוכריות על מקל ממתק מרנג ואוראו
עוגת שוקולד חגיגית בטעם של פעם עם אוראו
אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.
קטגוריה: