בלוג המתכונים של אוראו

חטיף פרוזן יוגורט אוראו

10-8 מנות | 10 דקות הכנה | קל | תבנית בגודל 20X30 ס"מ

המרכיבים:
500 גרם יוגורט יווני סמיך 10%
5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו, מומס
16 עוגיות אוראו במילוי וניל, שבורות גס

אופן ההכנה:

  • מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • שמים בקערה יוגורט, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים לתערובת אחידה.
  • יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה.
  • בעזרת כפית או שקית זילוף יוצקים מעל את השוקולד בצורה חופשית. אם רוצים, אפשר ליצור דוגמת שיש עם השוקולד המומס בעזרת קיסם או סכין.
  • מפזרים עוגיות אוראו שבורות גס בצורה חופשית מעל השוקולד.
  • מקפיאים למשך 5-4 שעות, עדיף ללילה שלם.
  • חותכים את החטיף לריבועים או שוברים בידיים ומגישים מיד.
מתכונים: נטלי לוין בעלת הבלוג עוגיו.נט
צילום: בועז לביא
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5