בלוג המתכונים של אוראו

באונטי עם עוגיות אוראו

תבנית מוארכת 30 ס”מ
המרכיבים ל-20-24 יחידות:
250 גרם קוקוס טחון
1 פחית (400 מ”ל) חלב מרוכז ממותק
16 עוגיות אוראו במילוי וניל
200 גרם מילקה דארקמילק 40% קקאו
2/1 מכל (125 מ”ל) שמנת להקצפה 38% או שמנת לבישול

אופן ההכנה:

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה כולל הדפנות. משמנים מעט את התבנית כדי להדביק את הנייר.
  2. מבשלים יחד בסיר בינוני, תוך כדי ערבוב, את הקוקוס והחלב המרוכז, עד שכל הקוקוס לח ויציב. ממשיכים לבשל כ 4-3 דקות, עד שהחלב התאדה מעט והעיסה יציבה. מעבירים אל התבנית ומהדקים היטב לבסיס באופן סימטרי ואחיד. מעבירים לצינון במקפיא.
  3. שמים במעבד מזון את עוגיות האוראו וטוחנים בפולסים לפירורים בגודל בינוני (אפשר גם לקצוץ ידנית עם סכין).
  4. מחממים יחד בסיר קטן את השוקולד והשמנת, תוך כדי ערבוב איטי, עד להמסת כל הגושים. מסירים מהלהבה ומשהים בטמפרטורת החדר.
  5. להרכבה: מפזרים את פירורי האוראו מעל הבסיס ומהדקים מעט. יוצקים מעליהם את השוקולד המומס, ומזיזים את התבנית כך ששכבת השוקולד תצפה הכל באופן אחיד. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות. מוציאים וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס”מ בערך. מומלץ לשמור במקפיא חתוך ולהגיש קר.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5