בלוג המתכונים של אוראו

בראוניז אוראו ופירות אדומים

אחד האתגרים הכי מוכרים בהכנת בראוניז מנצח הוא לדעת איך להכין אותם במרקם שאתם הכי אוהבים. מעבר לזמן האפייה בתנור, תצטרכו לשקול את המינון הנכון בין המרכיבים כדי לקבל בראוניז בעל מרקם פאדג'י ונימוח. הכלל הוא פשוט, שמרו על יחס בין השוקולד והחמאה ובין הקמח: אם תרצו בראוניז עוגתי ואוורירי יותר, תצטרכו להפחית מכמות השוקולד והחמאה, ולהוסיף קצת יותר קמח. את המתכון הבא אנחנו אוהבים במיוחד לו רק בגלל התוספת המפתיעה של פירות אדומים.. כי מי אמר שאפשר רק אגוזים?

בראוניז אוראו ופירות אדומים

 רשימת מכולת:

  • 140 גרם שוקולד מריר 53%
  • 140 גרם חמאה
  • 170 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 110 גרם קמח
  • 25 גרם קקאו מנופה
  • קורט מלח
  • 8 עוגיות אוראו

להכנת גנאש פירות:

  • 60 גרם מחית פטל אדום/תות שדה
  • 200 שוקולד לבן קצוץ

להכנת גנאש שוקולד לבן:

  • 90 מ"ל שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 90 גרם אוראו קצוץ גס

אופן ההכנה:

  1. מעל בן מארי, המיסו את החמאה והשוקולד והניחו בצד עד התקררות המסה.
  2. הקציפו את הביצים במהירות גבוהה במיקסר בעזרת וו הגיטרה, עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
  3. לאחר מכן, העבירו את מהירות ההקצפה לבינונית והוסיפו את תערובת השוקולד.
  4. הורידו את המהירות לנמוכה והוסיפו את תערובת הקמח והקקאו.
  5. שטחו בתבנית 20*30, פזרו מעל 8 עוגיות אוראו חתוכות לרבעים.
  6. אפו ב-170 מעלות כ-20 דקות ולאחר מכן צננו במקרר.

הכנת גנאש פירות:

  1. חממו את מחית הפרי ושפכו על השוקולד.
  2. ערבבו עד לקבלת מסה חלקה, שפכו מעל הבראוניז האפויים ולבסוף, הכניסו למקרר.

הכנת גנאש שוקולד לבן:

  1. הרתיחו את השמנת המתוקה, שפכו מעל השוקולד וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
  2. שטחו מעל הגנאש הורוד וקשטו בעוגיות אוראו קצוצות.
  3. החזירו למקרר עד להתייצבות וחתכו לריבועים להגשה.

בראוניז אוראו הולך טוב עם פירות אדומים, אהבתם את המתכון?
אולי תאהבו גם קאפקייק'ס אוראו ופירות יער או קאפקייק אישי עם דובדבנים

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5