בלוג המתכונים של אוראו

חטיפי אוראו ופצפוצי אורז

מכירים את זה שמתחשק לך חטיף טעים, אבל לא יודע מה? מוזמנים לארוחה משפחתית ולא יודעים מה להביא כקינוח? יש לנו רעיון בשבילך: חטיפי אוראו ופצפוצי אורז! במתכון מהיר ופשוט להכנה, מסדרים לך חטיף מיוחד וטעים!

נשנוש חטיפי אוראו ופצפוצי אורז

רשימת מכולת:

  • 6 כוסות פצפוצי אורז
  • 20 עוגיות אוראו קצוצות או מרוסקות (בעזרת בלנדר/מערוך)
  • 5 כוסות מרשמלו
  • 3 כפות חמאה

הוראות הכנה:

  1. שמנו תבנית מרובעת בעזרת תרסיס שמן
  2. ערבבו יחד את שברי האוראו ופצפוצי האורז בקערה גדולה
  3. בסיר בינוני על אש בינונית, חממו יחד את המרשמלו והחמאה תוך כדי ערבוב (חשוב להמשיך לערבב כדי למנוע מהתערובת להישרף) עד שהם נמסים לתערובת אחידה.
  4. צקו את תערובת המרשמלו המומס לקערה עם האוראו ופצפוצי האורז, ובעזרת מרית משומנת, ערבבו בזריזות לתערובת אחידה.
  5. העבירו את התערובת לתבנית המשומנת, ושטחו אותה באופן שווה. הדקו אותה היטב בעזרת המרית והניחו בצד למשך 3 שעות, עד שהתערובת מתקשה ומתמצקת.
  6. חתכו לריבועים והגישו. ניתן לשמור עד חודש ימים בקופסה אטומה.

  (המתכון מתאים לתבנית בראוניז גדולה 25*25)

הכנתם חטיפי אוראו ופצפוצי אורז ונשאר לכם עוגיות אוראו, יש לנו רעיון נוסף בשבילכם, השתשמשו בהם למילקשייק:

מילקשייק תות ואוראו

מילקשייק שוקולד ואוראו

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5