בלוג המתכונים של אוראו

מוס שוקולד ואוראו

ספיישל חגי תשרי: רצינו לעזור לכם בהכנות לארוחות החג ולכן אנו מביאים לכם מתכונים מהירים במיוחד ומפוארים באותה מידה. קבלו את המתכון הראשון: מוס שוקולד ואוראו!

החודש הקרוב מלא בארוחות משפחתיות… אם זה לא חג, זה ארוחת שישי, אם לא שישי, זו ארוחה מפסקת והרשימה ארוכה.
כמעט בכל בית בישראל מארחים חברים או משפחה לארוחה לפחות פעם אחת, ואם לא מארחים אז מביאים קינוח או פינוק אחר לשולחן האוכל.
בהיעדר זמן, ולנוכח כמות הארוחות, החלטנו לפנק אתכם במתכוני אוראו לחגים:
מתכונים מהירים להכנה, אך מפוארים במראה! מהקינוחים שיזכו ב-"וואו!" המיוחל, למרות זמן ההכנה הקצר.
אז ספיישל חגי תשרי יוצא לדרך, ולהתחלה –

מוס שוקולד ואוראו

רשימת מכולת (6 מנות):
  • 6 כוסות הגשה אישיות
  • 3 עוגיות אוראו בציפוי שוקולד לבן מפוררות
  • 5 עוגיות אוראו במילוי שוקולד מפוררות
  • 3 ביצים
  • כפית ברנדי (מומלץ, לא חובה)
  • 170 גרם שוקולד מריר משובח
  • 40 גרם חמאה
  • רבע כוס סוכר
  • 2 כפות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
  1. מלאו את תחתיות כוסות ההגשה בפירורי עוגיות האוראו במילוי השוקולד.
  2. הפרידו את חלמוני וחלבוני הביצים לשתי קערות נפרדות.
  3. בשלו על בן מארי (בישול על אדים: העמידו סיר על סיר עם מים רותחים), את השוקולד, הברנדי והחמאה עד להמסה.
  4. ערבבו היטב את התערובת שנוצרה בעזרת מטרפה ידנית והוסיפו תוך כדי את החלמונים לתערובת במהירות עד למסה חלקה ומבריקה.
  5. העבירו את קערת החלבונים לבן מארי עם הסוכר וערבבו היטב בעזרת מטרפה ידנית את החלבון עד שהוא משנה צבעו.
  6. הסירו מהאש והקציפו במיקסר עם אבקת הסוכר עד לקצף נוקשה.
  7. אחדו את מסת השוקולד עם מסת החלבונים לתערובת אחידה בעזרת לקקן.
  8. העבירו את המסה לכוסות, ועטפו כל כוס בניילון נצמד.
  9. הכניסו לקירור ל-3 שעות לפחות, פזרו מעל כל כוס את שברי האוראו בציפוי שוקולד לבן לפני ההגשה.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5