עוגת גבינה בציפוי אוראו, מגיע מהבלוג "אימהות אורבנית" של שלומית ויזנר פרבר. אנחנו מצידנו, כמובן, הוספנו את הטוויסט שלנו בעלילה, אולי תרצו לשבת בשביל זה: שילוב תחתית וציפוי עוגיות אוראו. התוצאה? מתוקה, טעימה, מיוחדת, מפתיעה ופשוט מושלמת. אנחנו מרגישים מחויבים להכין אתכם מראש: מדובר בעוגה שאי אפשר להפסיק "ליישר". אז שיהיה בהצלחה, אה זאת אומרת בתיאבון..
עוגת גבינה בציפוי אוראו
רשימת מכולת:
חומרים לתחתית אוראו:
- 150 גרם עוגיות אוראו
- 60 גרם חמאה
- 20 גרם קקאו
- 40 גרם סוכר
חומרים למלית הגבינה:
- 750 גרם גבינה לבנה
- 1/2 כוס סוכר
- כפית תמצית וניל.
- 6ביצים
חומרים לציפוי :
- 2 מכלים של שמנת חמוצה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 70 גרם עוגיות אוראו קצוצות.
אופן ההכנה:
לתחתית אוראו:
- רסקו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של חול לח.
- שטחו בתבנית בקוטר 24 ס"מ והניחו במקפיא למשך חצי שעה.
מלית הגבינה:
- ערבבו את כל החומרים ושפכו מעל התחתית שהוצאה מהמקפיא.
- אפו כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות.
לציפוי:
- ערבבו את כל חומרי הציפוי, שפכו על העוגה האפויה והחזירו לרבע שעה בתנור חם אך כבוי.
- הניחו את העוגה במקרר למשך לילה.
- לא להתפתות ולהוציא את העוגה לפני הזמן..
אם אהבתם את המתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו, נסו את המתכונים האלה:
עוגת גבינה חגיגית עם עוגיות אוראו
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה
קטגוריה: