כך תהפכו עוגה ביתית, ליצירת אמנות מרשימה: מעט מצרכים, הרבה שוקולד וקרין גורן אחת המכינה עוגת שיש מרבה רגליים.
עוגת שיש מרבה רגליים
כך תהפכו עוגה בחושה ופשוטה ליצירה מתכון עוגת שיש מרבה רגליים שמתחשק לצלם מכמה זוויות לפני שפורסים,
תבנית סיליקון מיוחדת וקצת קישוטים יעשו את כל ההבדל:
רשימת מכולת (ל-4 עוגות):
- 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ½ 1 כוסות סוכר (300 גר')
- 4 ביצים
- ¼ 2 כוסות קמח תופח (315 גר')
- תרסיס שמן פאם קנולה
- 100 גר' שוקולד מריר, מומס ופושר
אופן ההכנה:
- הקציפו במיקסר שמנת לקצפת יציבה והוסיפו סוכר וביצים והקציפו עוד 10 שניות.
- לאחר מכן, הוסיפו קמח תופח והקציפו עוד 10 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
- המיסו את השוקולד המריר בקערה.
- העבירו 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, וערבבו עם השוקולד מומס.
- העבירו כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדות והזליפו למילוי התבנית (קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית).
- לאחר מכן, ערבבו קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אפו ב-180 מעלות כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
- צננו, חלצו וקשטו לפי הטעם.
לחצו למתכון המקורי של קרין גורן מ-Ynet
רוצים עוד מתכונים עם אוראו של קרין גורן? תעיפו מבט למטה:
★ יש לכם רעיון למתכון המשלב עוגיות אוראו בתוכו? היכנסו לעמוד ושתפו איתנו את המתכון.
קטגוריה: