טראפלס: כמו כדורי שוקולד, רק מושקע יותר וטעים יותר. ועכשיו כשהוספנו את הנגיעה הקטנה שלנו ויצא טראפלס אוראו, הטעם מושלם! ההכנה קלה, פשוטה וזריזה. מלווה בהפתעות בפנים.. תהנו!
טראפלס אוראו – מהיר להכנה טעים לאכילה
רשימת מכולת (לכ-48 טראפלס):
- 36 עוגיות אוראו מרוסקות (אפשר לרסק בבלנדר או לשים בשקית אוטמה ולרסק עם מערוך)
- 1 חבילת גבינת שמנת
- 400 גרם שוקולד מריר מומס (במיקרו או בבן-מארי)
- 2 כפות שמן
הוראות הכנה:
- שמרו בצד רבע מתערובת האוראו המרוסק. ערבבו את שאר העוגיות המרוסקות בקערה ביחד עם גבינת השמנת (הכי נוח לעשות זאת עם מזלג) עד לקבלת תערובת אחידה.
- צַפּוּ 2 מגשים בנייר אפיה.
- צרו כדורים קטנים מהתערובת והניחו על אחד המגשים.
- העבירו למקפיא לכ-15 דקות.
- בקערה קטנה, ערבבו את השוקולד המומס והשמן.
- בעזרת 2 מזלגות, טבלו כל כדור בתערובת השוקולד, צפו אותו היטב מכל הצדדים והניחו על המגש השני שהכנתם, המצופה בנייר אפיה.
- פזרו על הטראפלס מעט מתערובת שברי העוגיות ששמרתם בצד והניחו לציפוי להתקשות.
- חזרו על התהליך עם כל הכדורים
- שמרו בקירור, בקופסה אטומה היטב, עד להגשה.
- הוציאו מהמקרר לפני ההגשה, טעמו לפני כולם, ותתענגו לכם.
- אפשר להגיש לאורחים בתוספת גלידה וניל בצד (או בטעם אחר לבחירתכם)
- ספרו לנו איך היה..
אם אהבתם את המתכון הזה, נסו את אלה:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
חטיפי אוראו ופצפוצי אורז
תגובה אחת