בלוג המתכונים של אוראו

טראפלס אוראו מתכון מהיר

אוראו
20 דקות

טראפלס: כמו כדורי שוקולד, רק מושקע יותר וטעים יותר. ועכשיו כשהוספנו את הנגיעה הקטנה שלנו ויצא טראפלס אוראו, הטעם מושלם! ההכנה קלה, פשוטה וזריזה. מלווה בהפתעות בפנים.. תהנו!

טראפלס אוראו – מהיר להכנה טעים לאכילה

רשימת מכולת (לכ-48 טראפלס):

  • 36 עוגיות אוראו מרוסקות (אפשר לרסק בבלנדר או לשים בשקית אוטמה ולרסק עם מערוך)
  • 1 חבילת גבינת שמנת
  • 400 גרם שוקולד מריר מומס (במיקרו או בבן-מארי)
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה:

  1. שמרו בצד רבע מתערובת האוראו המרוסק.  ערבבו את שאר העוגיות המרוסקות בקערה ביחד עם גבינת השמנת (הכי נוח לעשות זאת עם מזלג) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. צַפּוּ 2 מגשים בנייר אפיה.
  3. צרו כדורים קטנים מהתערובת והניחו על אחד המגשים.
  4. העבירו למקפיא לכ-15 דקות.
  5. בקערה קטנה, ערבבו את השוקולד המומס והשמן.
  6. בעזרת 2 מזלגות, טבלו כל כדור בתערובת השוקולד, צפו אותו היטב מכל הצדדים והניחו על המגש השני שהכנתם, המצופה בנייר אפיה.
  7. פזרו על הטראפלס מעט מתערובת שברי העוגיות ששמרתם בצד והניחו לציפוי להתקשות.
  8. חזרו על התהליך עם כל הכדורים
  9. שמרו בקירור, בקופסה אטומה היטב, עד להגשה.
  10. הוציאו מהמקרר לפני ההגשה, טעמו לפני כולם, ותתענגו לכם.
  11. אפשר להגיש לאורחים בתוספת גלידה וניל בצד (או בטעם אחר לבחירתכם)
  12. ספרו לנו איך היה..

אם אהבתם את המתכון הזה, נסו את אלה:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
חטיפי אוראו ופצפוצי אורז

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest
תגובה אחת

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5