בלוג המתכונים של אוראו

טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה

סגור לתגובות על טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה
15 דקות
Prep: קל להכנה | בישול: 12 שעות קירור במקרר להתייצבות

הקינוח שתמיד מצליח להפתיע את האורחים, והפעם - השילוב של גבינות, אוראו ופירות פשוט מושלם!

טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה

לאה ממן

מצרכים:

2 שרוולים עוגיות אוראו קלאסיות

2 שרוולים עוגיות אוראו קפה

כף קפה מגורען

קורט הל

כוס מים רותחים

לשכבת הגבינה:

500 מ׳ל שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

250 גרם גבינת שמנת

רבע כוס סוכר

חצי כפית תמצית ווניל

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר איכותי

100 גרם טחינה

250 גרם שמנת מתוקה

לקישוט:

אבקת קקאו

 אופן ההכנה:

  • בקערה נשים את הקפה המגורען יחד עם ההל ומים רותחים ונערבב.
  • נחכה שיתקרר מעט ונטבול אוראו קלאסי.
  • נניח על גבי תבנית באופן מסודר וצפוף.

נכין את הקרם:

  • נקציף עד למרקם רך אך לא קשה את השמנת יחד עם הסוכר.
  • נוסיף את המסקרפונה והגבינת שמנת.
  • נוסיף מחית ווניל ונערבב.
  • נניח חצי מהכמות על גבי האוראו ונשטח.
  • נטבול עוגיות אוראו קפה בתמיסת קפה ונניח בצפיפות על גבי שכבת הגבינה.
  • נמרח את שכבת הגבינה הנותרת ונשטח יפה.
  • ניקח קערה נשים את כל מרכיבי הגנאש ונכניס למיקרוגל לפולסים של דקה עד להמסה כמעט מלאה.
  • נערבב היטב עד לאיחוד ונשפוך על העוגה.
  • נפדר באבקת קקאו ונכניס למקרר לקירור של 12 שעות.

 הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות 

גלידת אוראו שומשום שחור

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו: