בלוג המתכונים של אוראו

מילפיי אוראו

המרכיבים ל-4 מנות:
1 חבילה בצק עלים, מופשר
2/1 כוס אבקת סוכר      

לקרם:
3/2 גביע (100 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה
1 מכל (250 מל) שמנת להקצפה 38%
2 כפות אבקת סוכר
6 עוגיות אוראו במילוי וניל, טחונות לפירורים דקים במעבד מזון

לעיטור:
אבקת סוכר
עוגיות אוראו קראנצ'י ביס אורגינל

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. פורשים את הבצק על גבי נייר אפייה. מרדדים אותו במערוך כדי שיהיה דק יותר וישר (בעובי כ-2 מ"מ) ומעבירים לתבנית תנור ביחד עם נייר האפייה. מפזרים מעל הבצק באמצעות מסננת שכבה של אבקת סוכר. מניחים מעל נייר אפייה נוסף ומעליו עוד תבנית שתשמש כמשקולת, כדי שהבצק לא יתפח. מכניסים לתנור ואופים 30-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מלמעלה (מדי פעם מרימים בזהירות את התבנית העליונה ומציצים פנימה). מוציאים מהתנור ומצננים.
  3. קורצים מהבצק האפוי עיגולים בקוטר כ-10 סמ עם קורצן עוגיות (או חותכים לריבועים בעזרת סכין חדה).
  4. שמים בקערת המערבל את הגבינה עם 3 כפות שמנת להקצפה ומערבלים עד שהגבינה מתרככת. מוסיפים את יתרת השמנת להקצפה ואת אבקת הסוכר ומקציפים לקרם רך ויציב. מערבבים פנימה את פירורי האוראו ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול.
  5. להרכבה: מניחים עיגול בצק אפוי על צלחת הגשה ומזלפים מעליו תלוליות מהקרם. חוזרים שוב על הפעולה ומסיימים בעיגול בצק אפוימעל הכל. מפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה, מניחים עוגיות אוראו קראנצ'י ביס ומגישים.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5