מילקשייק תות ואוראו – הכנה מהירה וטעם נפלא
מילקשייק קר וטעים שאפשר להכין בכל שאר ימות השנה, כל פעם שמתחשק להתפנק במשקה מתוק ושובר שגרה.
רשימת מכולת:
- 300 גרם קוביות קרח
- 150 גרם גלידת וניל
- 100 גרם תות שדה מרוסק
- 50 גרם שברי אוראו דקים דקים (שלא יתקעו בקש)
- כפית שברי אוראו גדושה
- קצפת מתוקה
הוראות הכנה:
- הכניסו את 4 המרכיבים הראשונים ברשימה לבלנדר
- כסו אותו וערבלו עד לקבלת מרקם חלק. צקו לכוס גבוהה ומקוררת וקשטו עם קצפת וכמובן… שברי אוראו
☆ על "מבחן הקשית" כבר שמעתם? המבחן שבודק את רמת סמיכות המילקשייק!
אז איך יודעים אם המילקשייק סמיך במידה הנכונה?
מילקשייק עשיר יעמיד את הקשית שהכנסתם כמו זקיף במסדר וימנע ממנה "ליפול" לדפנות הכוס.
טיפ: ניתן להוסיף מעל הקצפת כמה תוספות מעניינות:
★ פירות עונה טריים: תותים, דובדבנים, פטל.
★ אגוזים: אגוזי לוז, שקדים, פקאן, קוקוס – רצוי טחונים או מסוכרים.
★ מתוקים: סוכריות צבעוניות, סוכריות גומי, שוקולד מגורד (לבן/רגיל/מריר), עדשי שוקולד.
לעוד מתכונים מרעננים:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
עוגת גלידה אוראו
תגובה אחת