בלוג המתכונים של אוראו

מתכון שגם ילדים יכולים להכין – מוס אוראו בקעריות שוקולד לבן מנוקדות

מתכון שגם ילדים יכולים להכין – מוס אוראו בקעריות שוקולד לבן מנוקדות

כ-10 מנות | דרגת קושי: קל | 30 דקות הכנה

קרדיט מתכון וצילום: שרית נובק – misspetel

המרכיבים:

לקעריות שוקולד:

300 גרם שוקולד לבן

3 כפיות חמאת קקאו מומסת (או שמן צמחי)

בלונים קטנים

5 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני, טחונות לפירורים דקים

למוס אוראו:

2/3 גביע (100 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה בטמפרטורת החדר

1 כפית תמצית וניל

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%

1/4 כוס אבקת סוכר

100 גרם שוקולד לבן קצוץ

3 כפות פירורי אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

לקישוט:

50 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

קעריות השוקולד:

  1. ממיסים במיקרו שוקולד לבן, מוסיפים חמאת קקאו מומסת (או שמן) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  2. מנפחים בלונים קטנים עד לקוטר של 6-7 ס”מ, טובלים אותם בשוקולד המומס עד האמצע, מפזרים מסביב פירורי אוראו ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר לכ-15 דקות להתקשות.
  3. מוציאים את הבלונים מהמקרר, מפרידים את הבלונים מהשוקולד ע”י לחיצה מהצדדים לכיוון המרכז, ואז מפוצצים את הבלון. שומרים את הקעריות במקרר עד להרכבה.

מוס וניל אוראו:

  1. שמים בקערה שמנת פילדלפיה ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים שמנת להקצפה ואבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
  2. ממיסים במיקרו שוקולד לבן ומניחים לצינון במשך 5 דקות.
  3. מעבירים כוס מקרם השמנת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב. מוסיפים את יתר קרם השמנת אל תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
  4. מוסיפים את פירורי האוראו ומערבבים קלות. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים מהקרם לתוך קעריות השוקולד.

הקישוט:

ממיסים במיקרו שוקולד מריר, מכניסים לשקית זילוף וגוזרים חור קטנטן בקצה. מקשטים מעל בשוקולד המומס. מעבירים למקרר עד להגשה.

למגוון מתכונים נוספים היכנסו ל: www.oreocake.co.il

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5