בלוג המתכונים של אוראו

עוגיות אמסטרדם במילוי אוראו

Oreo
30 - 40 דקות

מביאים לכם את אמסטרדם אל תוך המטבח! מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין בעלת הבלוג עוגיו.נט

המצרכים ל-8 עוגיות גדולות:

לבצק:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
½ כפית מלח
1 ביצה L
175 גרם (כוס ורבע) קמח
30 גרם (3 כפות) אבקת קקאו
½ כפית סודה לשתייה
100 גרם שוקולד צ'יפס

למילוי:

8 עוגיות אוראו מצופה שוקולד לבן או חלב /או 8 עוגיות אוראו במילוי וניל

לקישוט:
50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, סוכר דמררה ומלח ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה.
  3. מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת.
  4. מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתיה ושוקולד צ'יפס ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבל בצק.
  5. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים בידיים.
  6. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים.
  7. פותחים כל חלק בכף היד ומניחים במרכז עוגיית אוראו. סוגרים את השוליים ומניחים על גבי תבנית אפייה.
  8. משטחים מעט את החלק העליון ומסדרים מעל שוקולד צ'יפס.
  9. אופים במשך 7-8 דקות או עד שהעוגיות מעט משתטחות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות במרכז.
  10. מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5