בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה אמריקאית אפויה עם קרם אוראו קראנצ’י

Oreo
סגור לתגובות על עוגת גבינה אמריקאית אפויה עם קרם אוראו קראנצ’י
70 דקות
Prep: 40 דקות | בישול: שעה

עוגת גבינה קרמית ועשירה, ועם קישוטי אוראו גם מאוד מרשימה ביופייה.

עוגת גבינה קרמית ועשירה, ועם קישוטי אוראו גם מאוד מרשימה ביופייה.

 תבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ

החומרים:

לבסיס:

2 חבילות עוגיות אוראו (352 גרם)

במילוי טעם וניל, טחונות לפירורים דקים

50 גרם חמאה מומסת

למלית: 2 מיכלים (450 גרם)

גבינת שמנת טבעית 30%

2 מיכלים (500 גרם) גבינה 9% 

 1 1/4כוסות סוכר

6 ביצים

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

2 כפות קמח

2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

1/2 חבילה (88 גרם) עוגיות אוראו

במילוי טעם וניל, חתוכות גס בסכין

לקישוט: עוגיות אוראו מצופות שוקולד חלב ושוקולד לבן, חתוכות לרבעים

אופן ההכנה:

  • הבסיס: מערבבים את פירורי האוראו עם החמאה ומהדקים לתחתית התבנית באופן אחיד. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • המלית: יוצקים לקערת מערבל עם וו גיטרה את הגבינות והסוכר ומערבלים. מוסיפים תוך כדי ערבול  את הביצים בהדרגה, עד שהן נטמעות לגמרי. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. לבסוף מוסיפים את הקמח והפודינג ומערבלים עד לקבלת עיסה חלקה. יוצקים על הבסיס ואופים כשעה עד שהעוגה מתייצבת, מכבים ומשאירים כשעה בתנור. מוציאים ומצננים.
  • הציפוי: בקערת מערבל מקציפים את השמנת והסוכר לקרם חלק, מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.  מוסיפים את שברי האוראו ומקפלים בעדינות.
  • יוצקים את הקרם על העוגה האפויה ומעבירים למקרר למשך לילה. מוציאים ומקשטים ברבעי אוראו.
  • ניתן לשמור במקרר כ-4 ימים.

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג השבועות:

טארט אוראו עם קרם יוגורט, גבינה ופירות יער

קרם-שניט אוראו ותותים

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest