בלוג המתכונים של אוראו

עוגת שכבות ביסקוויט מעוגיות אוראו

עוגת השכבות הקלאסית והטעימה ביותר, בשילוב מגוון עוגיות אוראו, יש יותר טוב מזה? לתת ביס בגן עדן.

עוגת שכבות ביסקוויט מעוגיות אוראו – קלאסי עם טוויסט

רשימת מכולת

  • תבנית בינונית קטנה בגודל 23X17

לתחתית:

  • 15 עוגיות אוראו שלמות
  • 2 כפיות קפה מגורען

לקרם:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקפצה (מיכל)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב

לשכבה מעל הקרם:

  • 10 עוגיות אוראו מחולקות לשני צידי האוראו

לציפוי:

  • 5 עוגיות אוראו בטעמים שונים חתוכות לחתיכות קטנות
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  1. מרתיחים מים ושופכים לקערה יחד עם 2 כפיות הקפה ומערבבים
  2. טובלים את 15 עוגיות האוראו של התחתית ומסדרים אותן בתבנית

לקרם:

  1. שופכים לקערה את השמנת הפודינג וכוס החלב ומקציפים עד לקבלת קרם עמיד
  2. מורחים מחצית מהקרם על העוגיות שסידרנו בתבנית
  3. לוקחים את חצאי עשרת האוראו וטובלים גם אותם בקפה
  4. מסדרים את העוגיות על גבי הקרם
  5. מורחים את המחצית השניה של הקרם על העוגיות, ומכניסים את העוגה למקרר לחצי שעה

לציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד המריר עם כוס החלב במיקרוגל
  2. מורחים את שכבת השוקולד על הקרם העליון
  3. מפזרים מעל שברי עוגיות בטעמים שונים
  4. מכניסים למקרר

יש לכם רעיון למתכון עם עוגיות אוראו? כנסו לעמוד ושתפו את מתכון.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5