בא לך להכין עוגה אישית טעימה ומיוחדת, אבל לא לעבוד קשה מדי? מצאנו בשבילך את המתכון המשולם לזה: הפעם בבלוג שלנו, פינקנו אתכם במתכון פשוט לטעם נפלא של קאפקייקס אוראו ופירות יער. קינוח שיהפוך אותך לקונדיטור/ית בין רגע. והמחמאות? ימשיכו להגיע.. (מתכון ל-20 קאפקייקס, תלוי בגודל הגביעים) אהבת את המתכון? ספרו לנו למטה בתגובות..
קאפקייקס אוראו ופירות יער – מתכון פשוט, עם טעם נפלא!
רשימת מכולת:
- 200 גרם חמאה רכה
- קורט מלח
- 340 גרם סוכר
- 420 גרם קמח
- כפית אבקת סודה לשתיה
- כפית אבקת אפיה
- 2 גביעי שמנת חמוצה
- 3 ביצים
- כפית תמצית וניל איכותית
- 270 גרם אוריאו קצוצות
- 300 גרם פירות יער מופשרים
קרם גבינה ואוריאו:
- 250 גרם גבינת שמנת
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- כוס שמנת מתוקה
- 75 גרם עוגיות אוריאו טחונות
אופן ההכנה:
- רככו את החמאה עם הסוכר, הוניל והמלח במיקסר עם וו גיטרה. הוסיפו את הביצים בהדרגה.
- לאחר מכן, הוסיפו את תערובת הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתייה, ולסירוגין, את השמנת החמוצה.
- בערבוב ידני, הוסיפו למסה את עוגיות האוראו הקצוצות ופירות היער.
- מלאו גביעי קאפקייקס קשיחים עד 2/3 מהגובה.
- אפו ב-170 מעלות כ-20 דקות.
- קררו היטב לפני הקישוט.
הכנת הקרם:
- בעזרת מיקסר עם מטרפה, הקציפו את הגבינה, השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- בתנועות קיפול ידני, הוסיפו את העוגיות הטחונות.
- מלאו בשק זילוף עם צנתר כוכבי וזלפו בנדיבות מעל כל קאפקייק
- לסיום, קשטו בתות חצוי וחצי עוגיית אוראו.
אם אהבתם את המתכון שלנו קאפקייקס אוראו ופירות יער, הנה עוד כמה מתכונים לעוגות אישיות:
קאפקייק אישי עם דובדבנים ואוראו
פחזניות אוראו
כדורי אוראו מצופים שוקולד מילקה
בתיאבון!