בלוג המתכונים של אוראו

קרפ במילוי שמנת אוראו עם רוטב שוקולד

איך אתם אוהבים את הקרפ שלכם? קרפ במילוי שמנת אוראו עם רוטב שוקולד שעולה על כל דמיון, נסו בעצמכם...

מתכון מהיר וקל לקינוחי קרפ במילוי שמנת אוראו עם רוטב שוקולד:

רשימת מכולת:

לקרפ:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  •  1 כף סוכר
  •  כף שמן

לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 5 עוגיות אוראו מפוררות דק

לשוקולד:

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות שמנת מתוקה מתוך ה- 250 מ"ל
  • 50 גרם בוטנים מסוכרים

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את מרכיבי הקרפ יחד לבלילה אחידה.
  2. שמנו קלות מחבת שאינה נדבקת.
  3. בעזרת מצקת שפכו מהבלילה למחבת ושטחו לעיגול דק,
  4. כאשר המשטח העליון נקרש הפכו את הקרפ על צלחת.
  5. המשיכו כך עם שאר התערובת.
  6. המיסו יחד את השוקולד המריר עם 4 כפות השמנת המתוקה והניחו בצד.
  7. הקציפו את יתרת השמנת לקצפת יציבה ואז הוסיפו בעזרת כף את האוראו המפורר.
  8. מרחו כל חצאי קרפ בקרם אוראו, וקפלו לחצי, ולאחר מכן לרבע.
  9. זלפו מעל את השוקולד המומס ואת הבוטנים המסוכרים.

הצעות לקישוטים מעל הקרפ:
 פירות עונה טריים קצוצים: תותים, פטל.
שברי אגוזים: אגוזי לוז, שקדים, פקאן, קוקוס.
מתוקים: שוקולד מגורד (לבן/רגיל/מריר), עדשי שוקולד, חלווה.

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו שיעשו אתכם ואת האורחים שלכם מחוייכים:

מתכון לקאפקייקס עוגת גבינה ואוראו.

מתכון לכיפות מוס שוקולד על בסיס של בצק אוראו.

מתכון לקייקפופס אוראו.

מתכון לעוגיות אוזני פיל במלית חלווה ואוראו.

אם אתה כישרוניים יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5