בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה קרה עם פסי שוקולד ואוראו

מתכון משגע של נדיה היבא, עוגת גבינה קרה עם פסי שוקולד ואוראו בעיצוב חופשי. מושלם כעוגת יום הולדת או כקינוח לארוחת ערב מיוחדת.

עוגת גבינה קרה עם פסי שוקולד ואוראו

מומלץ להכין את עוגת הגבינה יום לפני ההגשה

רשימת מכולת:

לבסיס העוגה:

  • 70 גרם קורנפלקס מרוסק
  • 100 גרם עוגיות אוראו מרוסקות
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 4-5 כפות ריבת חלב
  • תבנית קפיצית 24
  • שקף בקוטר התבנית

למוס הגבינה:

  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 0.5 כוס אבקת סוכר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקישוטים:

  • 100 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
  • 1 שקית זילוף
  • 8 עוגיות אוראו חתוכות לחצאים
  • תותים טריים או כל פרי אחר שאוהבים

הוראות הכנה:

בסיס העוגה:

  1. להמיס את השוקולד במיקרו ולערבב עם הקורנפלס והאוראו המרוסקים
  2. מעבירים לתבנית, מפזרים באופן שווה ומהדקים היטב עם אצבעות הידיים
  3. מכניסים  את התבנית להקפאה ל-15 דקות
  4. מוציאים מההקפאה ומורחים  בעדינות על בסיס העוגה את ריבת החלב. ומכניסים שוב להקפאה

מוס הגבינה:

  1. בקערה אחת מערבבים את הגבינה, סוכר הוניל ואבקת הסוכר
  2. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה
  3. מאחדים את הקצפת עם תערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות
  4. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומסדרים את השקף בתבנית
  5. שופכים את המוס גבינה על ריבת החלב שהתקשתה מעט, מיישרים ומחליקים את פני העוגה

קישוטים:

  1. מעבירים את השוקולד לשקית הזילוף ועושים פסים – שתי וערב על העוגה
  2. מפזרים את חצאי עוגיות האוראו בעיגול על העוגה
  3. מקשטים עם התותים או הפירות שבחרתם
  4. מכניסים למקרר (לא להקפאה) לפחות ל-24 שעות או ללילה

לעוד מתכונים קלאסיים עם אוראו:
עוגת שכבות ביסקוויט מעוגיות אוראו

עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה 

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5