בלוג המתכונים של אוראו

סופגניות אוראו שחיתות

ככה מכינים סופגניות אוראו שחיתות בלי לעבוד קשה. בלי בצק שמרים, בלי להתפיח או להכין כדורי בצק. ויש בפנים גם הפתעה - עוגיית אוריאו מצופה שוקולד מתמוסס.

כך תכינו סופגניות אוראו שחיתות חמות וטעימות:

רשימת מכולת:

  • 1 ביצה
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 4 שקיות סוכר וניל (40 גר')
  • 1 כוס קמח תופח (140 גר')
  • 1 חבילה עוגיות אוריאו מצופות שוקולד חלב (לשמור במקפיא לפחות שעה לפני ההכנה)
  • תרסיס שמן פאם קנולה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  1. טרפו בקערה את הביצה, השמנת חמוצה וסוכר הוניל.
  2. הוסיפו קמח תופח וטרפו רק עד שנעלמים הגושים.
  3. חממו שמן בסיר לטיגון עמוק.
  4. שמנו כף גלידה קפיצית גדולה. מלאו את הכף עד חצי הגובה בתערובת שנוצרה בקערה, הכניסו לתוכה עוגייה קפואה אחת וכסו בתערובת למילוי הכף.
  5. הפכו בזהירות את הכף מעל השמן החם ולחצו את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם.
  6. טגנו עד להזהבה מכל הכיוונים (זה אמור לקחת כ-3-4 דקות. אם הסופגניות משחימות מהר מדי, הנמיכו קצת את האש)
  7. הוציאו לצלחת עם נייר סופג. הגישו חם.
  8. הסופגניות טעימות ויפות כמו שהן, אך תמיד אפשר לפזר מעט אבקת סוכר מלמעלה, למראה יותר מסורתי.

הקישור למתכון המקורי מאת קרין גורן ב-YNET

קבלו עוד הצעות למתכוני אוראו שיעשו לכם את שולחן החג:

מתכון לקרפ במילוי שמנת אוראו עם רוטב שוקולד.

מתכון לכיפות מוס שוקולד על בסיס של בצק אוראו.

מתכון לקייקפופס אוראו.

מתכון לעוגיות אוזני פיל במלית חלווה ואוראו.

אם אתה כישרוניים יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5