בלוג המתכונים של אוראו

פאי מוס גבינה ואוראו ללא אפייה

40 דק'
Prep: בינוני | בישול: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ | מנות: שעתיים בקירור

במיוחד לכבוד חג השבועות קבלו את הגרסא שלנו לעוגת הגבינה הלא אפוייה עם השדרוג המושלם של אוראו

פאי מוס גבינה ואוראו ללא אפייה

מצרכים לקלתית אוראו:

12 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני
100 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת

למוס גבינה ואוראו:

1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25% שומן, בטמפ’ החדר
5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף (10 גרם) אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%
6 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני,מרוסקות לפירורים

לקישוט:

20 עוגיות אוראו שלמות במילוי וניל או שוקו בראוני

לגנאש שוקולד (לא חובה):

100 גרם שוקולד מילקה אקסטרא קקאו (או שוקולד מריר)
1/2 מיכל (125 מ”ל) שמנת להקצפה 38%

אופן ההכנה:

  1. קלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים עוגיות אוראו וביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.מהדקים את התערובת לתחתית ולדופנות התבנית ומצננים במקפיא במשך כ-15 דק.
  2. מוס גבינה ואוראו: בקערת מיקסר שמים גבינה, אבקת סוכר, תמצית וניל, אינסטנט פודינג ושמנת להקצפה ומקציפים יחד במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מוסיפים פירורי אוראו ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  3. יוצקים את המוס על גבי הקלתית ומיישרים את החלק העליון. מצננים במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
  4. קישוט: מקשטים את הפאי בעוגיות שלמות בצורת רעפים.
  5. גנאש: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבל גנאש אחיד. מגישים את הפאי עם גנאש חם.
[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות