גלידה עם אוראו זה פינוק אמיתי, תודה לתהילה על מתכון מפנק! בואו לנסות בעצמכם...
מצרכים:
19 עוגיות אוראו (15 למילוי + לציפוי)
350 גרם חלב מרוכז.
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.
אופן ההכנה:
רסקו 15 עוגיות אוראו לפירורים גסים.
הקציפו 2 שמנת מתוקה, ולאחר שנהיה קצף מעט יציב, הוסיפו את החלב המרוכז עד שנטמע בתוכו.
הוסיפו את שברי עוגיות האוראו לקערת הגלידה, בתנועות עטיפה.
שפכו לתוך כלי, פזרו מעל שברי עוגיות אוראו , ותכניסו למקפיא ל כ- 5 שעות לפחות.
בתאבון!