
באונטי עם עוגיות אוראו
המצרכים:
250 גרם קוקוס טחון
1 פחית (400 מ”ל) חלב מרוכז ממותק
16 עוגיות אוראו במילוי וניל
200 גרם מילקה דארקמילק 40% קקאו
1/2 מכל (125 מ”ל) שמנת להקצפה 38% או שמנת לבישול
אופן ההכנה:
- הבסיס: מרפדים את התבנית בנייר אפייה כולל הדפנות. משמנים מעט את התבנית כדי להדביק את הנייר.
- מבשלים יחד בסיר בינוני, תוך כדי ערבוב, את הקוקוס והחלב המרוכז, עד שכל הקוקוס לח ויציב. ממשיכים לבשל כ 4-3 דקות, עד שהחלב התאדה מעט והעיסה יציבה. מעבירים אל התבנית ומהדקים היטב לבסיס באופן סימטרי ואחיד. מעבירים לצינון במקפיא.
- שכבת האוראו: שמים במעבד מזון את עוגיות האוראו וטוחנים בפולסים לפירורים בגודל בינוני (אפשר גם לקצוץ ידנית עם סכין).
- הגנאש: מחממים יחד בסיר קטן את השוקולד והשמנת, תוך כדי ערבוב איטי, עד להמסת כל הגושים. מסירים מהלהבה ומשהים בטמפרטורת החדר.
- הרכבה: מפזרים את פירורי האוראו מעל הבסיס ומהדקים מעט.
- יוצקים מעליהם את השוקולד המומס, ומזיזים את התבנית כך ששכבת השוקולד תצפה הכל באופן אחיד.
- מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות. מוציאים וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס”מ בערך.
*מומלץ לשמור במקפיא חתוך ולהגיש קר.
[ssba]קטגוריה: