המרכיבים ל-6-8 מנות:
לגלידת הווניל:
1 גביע (150 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה ORIGINAL
1.5 כוסות (375 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1 כפית תמצית וניל
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז ממותק
לשכבות האוראו ולהרכבה:
1 צנצנת (400-300 גרם) קונפיטורת תותים
24 עוגיות אוראו במילוי וניל
לציפוי גנאש השוקולד:
1 חבילה (85 גרם) שוקולד מילקה
DelicateDark %40 קקאו, שבור לקוביות
2/1 כוס (125 מ"ל) שמנת להקצפה %38
לקישוט:
תותים טריים או פירות יער
פירורי עוגיות אוראו במילוי וניל
אופן ההכנה:
גלידת הווניל: בקערת מיקסר מקציפים גבינת שמנת, שמנת ותמצית וניל עד לקבלת קרם אחיד ויציב מאוד. מוסיפים את החלב המרוכז ומקפלים בעדינות לקבלת תערובת אחידה.
הרכבת העוגה: מרפדים את התבנית בניילון נצמד. מפרידים את העוגיות ל-2 חצאים ומסדרים בתחתית התבנית. יוצקים מחצית מתערובת הגלידה על שכבת העוגיות ומיישרים. מסדרים שכבה נוספת של חצאי עוגיות, מוסיפים את הקונפיטורה ומשטחים בזהירות. יוצקים את יתרת תערובת הגלידה ומעליה מסדרים שכבת עוגיות. מעבירים למקפיא למשך לילה שלם.
ציפוי גנאש השוקולד: שמים בקערה את השוקולד והשמנת וממיסים במיקרוגל או על באן מארי עד שהכל נמס.
הגשה: מחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה. יוצקים את הגנאש על גבי החלק העליון
של העוגה ומניחים לו לנזול מעט על הדפנות. מקשטים בפירורי אוראו ותותים טריים או בפירות יער. מעבירים למקפיא עד להגשה.