בלוג המתכונים של אוראו

בלונדיז אוראו

סגור לתגובות על בלונדיז אוראו
25 דק'
Prep: קל להכנה | בישול: אפיה 20 דקות | מנות: תבנית בגודל 20X30 ס"מ

בלונדיז אוראו

מצרכים ל15 יחידות:

200 גרם חמאה רכה
2/1 כוס (100 גרם) סוכר לבן
1 כוס (200 גרם) סוכר חום (לא דמררה)
2 ביצים גודל L
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות (280 גרם) קמח
2/1 כפית מלח
2/1 כפית סודה לשתייה
12 עוגיות אוראו במילוי וניל, קצוצות גס

לעיטור:

עוגיות אוראו קראנצ'י ביס אורגינל

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכניסים לקערת מערבל עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום ומערבלים למשך 3-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת-אחת (מטמיעים היטב לפני הוספת הביצה הבאה). מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים בקצרה רק עד להטמעה (לא לערבב יותר מדי).
  4. מוסיפים את עוגיות האוראו הקצוצות גס ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. מפזרים מלמעלה עוגיות אוראו קראנצ'י ביס.
  5. מכניסים לתנור ואופים כ-25-20 דקות.
  6. מצננים וחותכים לריבועים.
[ssba]
קטגוריה:

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות