בלוג המתכונים של אוראו

מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו

בבלוג של אולגה תמיד תמצאו את המרכיב הסודי שמכניס אופי מיוחד למתכון. הפעם, מדובר במרכיב שצובע את העוגה בגוון כתמתם עדין ומוסיף לה טעם מיוחד: מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו שקל ופשוט להכין. עבור התחתית השתמשנו בעוגיות אוראו שהעניקו שילוב מחמיא במיוחד.

מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו – מפתיע וטעים

טארט גבינה עם דלעת ואוראו או כמו שהוא נקרא באנגלית פאמפקין צ'יז-קייק!

חומרים לתחתית האוראו:

  • 150 גרם עוגיות אוריאו
  • 60 גרם חמאה
  • 20 גרם קקאו
  • 40 גרם סוכר

חומרים למלית:

  • 600 גרם דלעת אפויה מרוסקת
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כפית שטוחה קינמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 כפות קורנפלור

חומרים למוס גבינה

  • 400 גרם גבינה לאפיה (טוב טעם)
  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט וניל

חומרים לקישוט :

  • 100 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
  • 1/4 אוראו מצופות ואוראו טחונות לקישוט.

חומרים לציפוי: 

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

תחתית האוראו:

  1. רסקו הכל במעבד מזון עד לקבלת טקסטורה של חול לח.
  2. שטחו בתבנית 24 עם שקף והקפיאו במשך 1/2 שעה

בסיס:

  1. 150 גרם עוגיות אוראו קצוצות
  2. 150 גרם שוקולד מריר מומס
  3. ערבבו ושטחו בתחתית. הקפיאו במשך 1/2 שעה.
  4. מרחו ריבת חלב מעל (כ-4-5 כפות), סדרו  חצאים של אוראו צמוד לשקף והחזירו למקפיא.
  5. ביום למחרת, אחרי שהטארט התקשה מספיק, מעבירים לצלחת הגשה

למתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו המקורי מהבלוג של אולגה.

 

רוצים עוד מתכונים מקוריים ומיוחדים, בחרו כאן:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
עוגת גלידה אוראו

יש לכם רעיון מקורי למתכון עם עוגיות אוראו? היכנסו לעמוד שתפו את המתכון.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5