בלוג המתכונים של אוראו

קרמבו אוראו מסקרפונה בציפוי שוקולד

קרמבו אוראו מסקרפונה בציפוי שוקולד

כמות: 20 יחידות | רמת קושי: בינוני | זמן הכנה כולל: שעתיים

החומרים:

לבסיסים:
20 עוגיות אוראו במילוי וניל

לקרם מסקרפונה:
225 גרם (1 מכל) גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
60 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
125 מ”ל (1/2 כוס) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד

לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

אופן ההכנה:

מסדרים את העוגיות על גבי משטח נוח לעבודה, חשוב שלא יהיו צמודות יותר מדי זו לזו.

קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה תוך כדי הוספת השמנת פנימה בזרם דק. ממשיכים בהקצפה עד

שמתקבל קרם יציב מאוד. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס”מ. מקרבים את שק הזילוף עם הצנתר

בצורה אנכית לעוגיה ומתחילים לזלף תוך לחיצה תמידית על השק, עד שנוצרת תלולית קרם גבוהה כמו קרמבו.

מקפיאים את הקרמבואים למשך שעה לפחות להתייצבות הקרם

ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס לחלוטין. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.

מעבירים את השוקולד לתוך כלי גבוה ונוח לטבילה.

טובלים את הקרמבו בעדינות ומנערים מעודפי הציפוי. מניחים על גבי תבנית ומצננים את הקרמבואים המצופים במשך כמה

דקות במקפיא להתייצבות הציפוי. מגישים קר.

מתכונים מאת: נטלי לוין (עוגיו.נט)

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג השבועות:

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5