בלונדיז אוראו
מצרכים ל15 יחידות:
- 200 גרם חמאה רכה
- ½ כוס (100 גרם) סוכר לבן
- 1 כוס (200 גרם) סוכר חום (לא דמררה)
- 2 ביצים גודל L
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות (280 גרם) קמח
- ½ כפית מלח
- ½ כפית סודה לשתייה
- 12 עוגיות אוראו במילוי וניל, קצוצות גס
לעיטור:
- עוגיות אוראו קראנצ'י ביס אורגינל
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכניסים לקערת מערבל עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום ומערבלים למשך 3-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת-אחת (מטמיעים היטב לפני הוספת הביצה הבאה). מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים בקצרה רק עד להטמעה (לא לערבב יותר מדי).
- מוסיפים את עוגיות האוראו הקצוצות גס ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. מפזרים מלמעלה עוגיות אוראו קראנצ'י ביס.
- מכניסים לתנור ואופים כ-25-20 דקות.
- מצננים וחותכים לריבועים.
קטגוריה: