בלוג המתכונים של אוראו

חטיף פרוזן יוגורט אוראו

15 דקות
Prep: קל | בישול: 5 שעות הקפאה | מנות: תבנית בגודל 20X30 ס"מ

חטיף פרוזן יוגורט אוראו

מתכון – נטלי לוין (עוגיות.נט)

צלם – בועז לביא

המרכיבים:

500 גרם יוגורט יווני סמיך 10%
5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו, מומס
16 עוגיות אוראו במילוי וניל, שבורות גס

אופן ההכנה:

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים בקערה יוגורט, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה.
  4. בעזרת כפית או שקית זילוף יוצקים מעל את השוקולד בצורה חופשית. אם רוצים, אפשר ליצור דוגמת שיש עם השוקולד המומס בעזרת קיסם או סכין.
  5. מפזרים עוגיות אוראו שבורות גס בצורה חופשית מעל השוקולד.
  6. מקפיאים למשך 5-4 שעות, עדיף ללילה שלם.
  7. חותכים את החטיף לריבועים או שוברים בידיים ומגישים מיד.
[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות