מכירים את זה שמתחשק לך חטיף טעים, אבל לא יודע מה? מוזמנים לארוחה משפחתית ולא יודעים מה להביא כקינוח? יש לנו רעיון בשבילך: חטיפי אוראו ופצפוצי אורז! במתכון מהיר ופשוט להכנה, מסדרים לך חטיף מיוחד וטעים!
נשנוש חטיפי אוראו ופצפוצי אורז
רשימת המצרכים:
6 כוסות פצפוצי אורז
20 עוגיות אוראו קצוצות או מרוסקות (בעזרת בלנדר/מערוך)
5 כוסות מרשמלו
3 כפות חמאה
הוראות הכנה:
- שמנו תבנית מרובעת בעזרת תרסיס שמן
- ערבבו יחד את שברי האוראו ופצפוצי האורז בקערה גדולה
- בסיר בינוני על אש בינונית, חממו יחד את המרשמלו והחמאה תוך כדי ערבוב (חשוב להמשיך לערבב כדי למנוע מהתערובת להישרף) עד שהם נמסים לתערובת אחידה.
- צקו את תערובת המרשמלו המומס לקערה עם האוראו ופצפוצי האורז, ובעזרת מרית משומנת, ערבבו בזריזות לתערובת אחידה.
- העבירו את התערובת לתבנית המשומנת, ושטחו אותה באופן שווה. הדקו אותה היטב בעזרת המרית והניחו בצד למשך 3 שעות, עד שהתערובת מתקשה ומתמצקת.
- חתכו לריבועים והגישו. ניתן לשמור עד חודש ימים בקופסה אטומה.
הכנתם חטיפי אוראו ופצפוצי אורז ונשאר לכם עוגיות אוראו, יש לנו רעיון נוסף בשבילכם, השתשמשו בהם למילקשייק:
[ssba]
קטגוריה: