בלוג המתכונים של אוראו

חיתוכיות עוגת כדורי שוקולד אוראו ומסקרפונה

קל | 30 דקות | תבנית 20X20 ס"מ

 

המרכיבים ל־12־16 מנות:

לבסיס כדורי שוקולד אוראו:
200 גרם שוקולד מריר
1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
16 עוגיות אוראו במילוי וניל
100 גרם ביסקוויטים פתי בר וניל או שוקו

לקרם שמנת וניל:
2 גביעים (300 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה ORIGINAL  בטמפ' החדר
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות (375 מ"ל) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד

לציפוי שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
לקישוט:
קצפת
עוגיות אוראו מיני שלמות או עוגיות אוראו במילוי וניל, מפוררות

אופן ההכנה:

  • בסיס כדורי שוקולד אוראו: שמים בקערה שוקולד ושמנת וממיסים יחד במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה. שמים את עוגיות האוראו והביסקוויטים בתוך שקית ומרסקים באמצעות מערוך לפירורים גסים. מוסיפים את פירורי העוגיות לתערובת השוקולד ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. מקפיאים למשך כשעה להתייצבות.
  • קרם שמנת וניל: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים גבינת שמנת, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית ניל ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד ויציב. יוצקים את הקרם על גבי שכבת בסיס כדורי השוקולד ומיישרים את החלק העליון. מקפיאים למשך כשעתיים להתייצבות.
  • ציפוי שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל עד לקבלת רוטב אחיד. יוצקים את הציפוי על גבי העוגה הקרה ומיישרים בשכבה אחידה ודקה. מעבירים למקפיא במשך כשעה להתייצבות. חותכים לריבועים בגודל הרצוי.

קישוט והגשה: מזלפים תלולית קצפת על כל אחד מהריבועים ומקשטים בעוגיות אוראו מיני או בעוגיות אוראו מפוררות

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5