בלוג המתכונים של אוראו

טארט אוראו עם מוס מסקרפונה ושוקולד לבן

45 דק'
Prep: קל | בישול: ללא אפיה | מנות: תבנית טארט מתפרקת בקוטר 26 ס”מ

טארט אוראו עם מוס מסקרפונה ושוקולד לבן

מתכון – נטלי לוין (עוגיות.נט)

צלם – בועז לביא

מצרכים לקלתית אוראו:

12 עוגיות אוראו במילוי וניל
100 גרם פתי-בר וניל
100 גרם חמאה מומסת

למוס מסקרפונה ושוקולד לבן:

225 גרם (1 מכל) גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

4 כפות אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

250 מ”ל (1 כוס) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד

100 גרם שוקולד לבן

לקישוט:

פירות טריים ו/או עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

אופן ההכנה:

  1. קלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים עוגיות אוראו וביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת
    ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה. מהדקים את התערובת לתחתית ולדפנות תבנית הטארט ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  2. מוס מסקרפונה ושוקולד לבן: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה תוך כדי הוספת השמנת פנימה בזרם דק. ממשיכים בהקצפה עד שמתקבל קרם יציב מאוד.
  3. ממיסים את השוקולד בכלי נפרד במיקרוגל או על בן מארי.
  4. מוסיפים 2-3 כפות מתערובת הגבינה לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב לאחידות.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד ליתרת הקרם ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת מוס אחיד.
  6. מעבירים את המוס לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס”מ.
  7. מזלפים תלוליות מוס צפופות למילוי הקלתית.
  8. מקשטים בפירות טריים ועוגיות.

 

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג השבועות:

עוגת שוקולד חגיגית בטעם של פעם עם אוראוסוכריות על מקל ממתק מרנג ואוראו,

עוגת גבינה קרה עם פירורי אוראו

 

[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות