בלוג המתכונים של אוראו

טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה

סגור לתגובות על טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה
15 דקות
Prep: קל | בישול: 12 שעות קירור | מנות: תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ

הקינוח שתמיד מצליח להפתיע את האורחים, והפעם - השילוב של גבינות, אוראו ופירות פשוט מושלם!

טרמיסו אוראו עם גנאש טחינה

לאה ממן

מצרכים:

2 שרוולים עוגיות אוראו קלאסיות

2 שרוולים עוגיות אוראו קפה

כף קפה מגורען

קורט הל

כוס מים רותחים

לשכבת הגבינה:

500 מ׳ל שמנת מתוקה

250 גרם גבינת מסקרפונה

250 גרם גבינת שמנת

רבע כוס סוכר

חצי כפית תמצית ווניל

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר איכותי

100 גרם טחינה

250 גרם שמנת מתוקה

לקישוט:

אבקת קקאו

 אופן ההכנה:

  1. בקערה נשים את הקפה המגורען יחד עם ההל ומים רותחים ונערבב.
  2. נחכה שיתקרר מעט ונטבול אוראו קלאסי.
  3. נניח על גבי תבנית באופן מסודר וצפוף.

נכין את הקרם:

  1. נקציף עד למרקם רך אך לא קשה את השמנת יחד עם הסוכר.
  2. נוסיף את המסקרפונה והגבינת שמנת.
  3. נוסיף מחית ווניל ונערבב.
  4. נניח חצי מהכמות על גבי האוראו ונשטח.
  5. נטבול עוגיות אוראו קפה בתמיסת קפה ונניח בצפיפות על גבי שכבת הגבינה.
  6. נמרח את שכבת הגבינה הנותרת ונשטח יפה.
  7. ניקח קערה נשים את כל מרכיבי הגנאש ונכניס למיקרוגל לפולסים של דקה עד להמסה כמעט מלאה.
  8. נערבב היטב עד לאיחוד ונשפוך על העוגה.
  9. נפדר באבקת קקאו ונכניס למקרר לקירור של 12 שעות.

 הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות 

גלידת אוראו שומשום שחור

 

[ssba]

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות