בבלוג של אולגה תמיד תמצאו את המרכיב הסודי שמכניס אופי מיוחד למתכון. הפעם, מדובר במרכיב שצובע את העוגה בגוון כתמתם עדין ומוסיף לה טעם מיוחד: מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו שקל ופשוט להכין. עבור התחתית השתמשנו בעוגיות אוראו שהעניקו שילוב מחמיא במיוחד.
מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו – מפתיע וטעים
טארט גבינה עם דלעת ואוראו או כמו שהוא נקרא באנגלית פאמפקין צ'יז-קייק!
חומרים לתחתית האוראו:
- 150 גרם עוגיות אוריאו
- 60 גרם חמאה
- 20 גרם קקאו
- 40 גרם סוכר
חומרים למלית:
- 600 גרם דלעת אפויה מרוסקת
- 3 ביצים
- כוס סוכר
- כפית שטוחה קינמון
- קורט אגוז מוסקט
- 2 כפות קורנפלור
חומרים למוס גבינה
- 400 גרם גבינה לאפיה (טוב טעם)
- 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
- 1 סוכר וניל
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות אינסטנט וניל
חומרים לקישוט :
- 100 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
- 1/4 אוראו מצופות ואוראו טחונות לקישוט.
חומרים לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- מיכל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
תחתית האוראו:
- רסקו הכל במעבד מזון עד לקבלת טקסטורה של חול לח.
- שטחו בתבנית 24 עם שקף והקפיאו במשך 1/2 שעה
בסיס:
- 150 גרם עוגיות אוראו קצוצות
- 150 גרם שוקולד מריר מומס
- ערבבו ושטחו בתחתית. הקפיאו במשך 1/2 שעה.
- מרחו ריבת חלב מעל (כ-4-5 כפות), סדרו חצאים של אוראו צמוד לשקף והחזירו למקפיא.
- ביום למחרת, אחרי שהטארט התקשה מספיק, מעבירים לצלחת הגשה
למתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו המקורי מהבלוג של אולגה.
רוצים עוד מתכונים מקוריים ומיוחדים, בחרו כאן:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
עוגת גלידה אוראו
★יש לכם רעיון מקורי למתכון עם עוגיות אוראו? היכנסו לעמוד שתפו את המתכון.
קטגוריה: