בבלוג של אולגה תמיד תמצאו את המרכיב הסודי שמכניס אופי מיוחד למתכון. הפעם, מדובר במרכיב שצובע את העוגה בגוון כתמתם עדין ומוסיף לה טעם מיוחד: מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו שקל ופשוט להכין. עבור התחתית השתמשנו בעוגיות אוראו שהעניקו שילוב מחמיא במיוחד.
מתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו – מפתיע וטעים
טארט גבינה עם דלעת ואוראו או כמו שהוא נקרא באנגלית פאמפקין צ'יז-קייק!
המצרכים לתחתית האוראו:
150 גרם עוגיות אוריאו
60 גרם חמאה
20 גרם קקאו
40 גרם סוכר
למלית:
600 גרם דלעת אפויה מרוסקת
3 ביצים
כוס סוכר
כפית שטוחה קינמון
קורט אגוז מוסקט
2 כפות קורנפלור
למוס גבינה:
400 גרם גבינה לאפיה (טוב טעם)
2 קופסאות גבינה לבנה 9%
1 סוכר וניל
1/2 כוס אבקת סוכר
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן.
1/4 אוראו מצופות ואוראו טחונות לקישוט.
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
- התחתית: רסקו הכל במעבד מזון עד לקבלת טקסטורה של חול לח.
- שטחו בתבנית עם שקף והקפיאו במשך 1/2 שעה.
- הבסיס: קצצו 150 גרם עוגיות אוראו.
- המיסו 150 גרם שוקולד מריר.
- ערבבו ושטחו בתחתית. הקפיאו במשך 1/2 שעה.
- מרחו ריבת חלב מעל (כ-4-5 כפות), סדרו חצאים של אוראו צמוד לשקף והחזירו למקפיא.
- ביום למחרת, אחרי שהטארט התקשה מספיק, מעבירים לצלחת הגשה
למתכון לטארט גבינה עם דלעת ואוראו המקורי מהבלוג של אולגה.
רוצים עוד מתכונים מקוריים ומיוחדים, בחרו כאן:
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
עוגת גלידה אוראו
★יש לכם רעיון מקורי למתכון עם עוגיות אוראו? היכנסו לעמוד שתפו את המתכון.
[ssba]קטגוריה: