בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה אוראו גולדן אפויה

40 דק'
Prep: בינוני | בישול: תבנית עגולה 24 ס"מ | מנות: שעה אפיה, לילה במקרר

עוגת גבינה אוראו גולדן אפויה

מתכון – נטלי לוין (עוגיות.נט)

צלם – בועז לביא

המרכיבים לבסיס אוראו גולדן:

22 עוגיות אוראו גולדן
75 גרם חמאה מומסת

למלית גבינה:

3 מכלים (450 גרם) גבינת שמנת
פילדלפיה ORIGINAL
2 מכלים (500 גרם) גבינה לבנה 9%
5 ביצים גודל L
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 קפית תמצית וניל
1 קורט מלח
3/4 כוס (100 גרם) קמח
2 כפות (20 גרם) קורנפלור

לקישוט:

1/2 כוס (125 מ”ל) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד
2 כפות אבקת סוכר
12-10 עוגיות אוראו גולדן, שחלקן שלמות וחלקן מפוררות

אופן ההכנה:

  1. בסיס: מרפדים את התבנית בנייר אפייה בבסיס ובדפנות. שמים במעבד מזון עוגיות אוראו גולדן וטוחנים לאבקה. מוסיפים חמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס ועולים 2-1 ס”מ לדופנות התבנית ליצירת שוליים מעט מוגבהים. מקפיאים במשך כ-15 דקות עד הכנת המלית.
  2. מלית גבינה: שמים בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, ביצים, סוכר,תמצית וניל ומלח וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את המלית על גבי הבסיס הקפוא.
  3. אפייה: מחממים תנור ל-150 מעלות (ללא טורבו). אופים את העוגה במשך 70-60 דקות, או עד שהיא מזהיבה מעט ומתייצבת בשוליים, אך עדיין מעט רוטטת במרכז. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להצטנן בתוך תנור מכובה. מעבירים את העוגה לקירור מוחלט למשך לילה במקרר.
  4. קישוט: בקערת מיקסר מקציפים שמנת ואבקת סוכר לקצפת יציבה.
    מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל העוגה תלוליות קצפת ומקשטים בעוגיות שלמות ובעוגיות מפוררות.
  5. לגיוון: אפשר להכין את העוגה עם עוגיות אוראו במילוי וניל במקום בעוגיות אוראו גולדן.
[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות