בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה עם אוראו המתכון קלאסי

אוראו
20 דקות

עוגת הגבינת פירורים המסורתית של דנה ברזק עם תוספת עוגיות אוראו בדפנות ובטופ!

עוגת גבינה עם אוראו – המתכון קלאסי, הטעם מושלם!

רשימת מכולת:

חומרים לתחתית העוגה:

  • 150 גרם אוראו
  • 75 גרם חמאה
  • חבילת אוראו

חומרים למוס גבינה ושוקולד לבן:

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • שליש מיכל שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 220 גרם גבינת שמנת
  • 500 גרם שמנת מתוקה להקצפה
  • 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס אבקת סוכר

חומרים לציפוי העוגה:

  • עוד 150 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • עוגיות אוראו מצופות שוקולד

הוראות הכנה:

תחתית האוראו:

  1. טוחנים בבלנדר
  2. משטחים בתבנית 24 עגולה
  3. מצמידים לדפנו התבנית חצאי אוראו

מוס גבינה ושוקולד לבן:

  1. ממיסים את השוקולד בעדינות במיקרו עם שליש חבילת שמנת מתוקה
  2. מערבבים לתוך השוקולד המומס את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת
  3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר
  4. מחברים את שתי המסות ומשטיחים בתבנית
  5. מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת

ציפוי העוגה:

  1. מרתיחים 150 גרם שמנת מתוקה.
  2. קוצצים את השוקולד המריר
  3. מפזרים את השוקולד על השמנת
  4. מערבבים עד להמסה מלאה
  5. יוצקים את ציפוי שוקולד העוגה
  6. מקשטים מעל בחצאי עוגיות אוראו מצופות שוקולד

קישור למתכון המקורי בעמוד הפייסבוק של דנה

טיפ: עוגיות אוראו מגיעות בשלל טעמים, תמיד אפשר לשלב או להחליף ביניהם.

אם אהבתם את המתכון הזה, תנסו את אלה:

עוגת גבינה חגיגית עם עוגיות אוראו
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה

יש לכם מתכון משלכם? שתפו אותנו!

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest
תגובה אחת
  1. דור

    עוגה פשוטה להכנה , תוצאה מדהימה אין מילים! מומלץ בטירוף

    Star

להגיב על דור לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5