מתכון פשוט ומהיר במיוחד לקינוח הכי מקורי לשבועות עוגת מרשמלו עם אוראו. האורחים שלכם ישאלו איך עשיתם את זה, בזמן שהם לוקחים עוד חתיכה.
רשימת מכולת:
- 400 גרם מרשמלו לבן
- 120 גרם חמאה
- חבילת עוגיות אוראו במילוי קרם וניל ( 16 יח' סה"כ 176 גרם כל חבילה)
- חבילת אוראו פדג' ציפוי שוקולד חלב ו/או ציפוי שוקולד לבן (סה"כ 12 יחידות בחבילה)
- 3 גביעים גבינת שמנת רגילה 30%
- 3/4 כוס סוכר
- חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
מצרכים לקישוט:
- כ-14 עוגיות אוראו במילוי קרם וניל
- כ-4 עוגיות פדג' בציפוי שוקולד
- 2 עוגיות פדג' בציפוי שוקולד לבן
אופן הכנה:
- רוקנו חבילת אוראו במילוי קרם וניל וחבילת עוגיות אוראו מצופה שוקולד, חיתכו בחיתוך גס והניחו
בצד. - הניחו בקערה את המרשמלו והחמאה והמיסו במיקרוגל 3-4 דקות, כל פעם לחצי דקה (להיזהר
שהמרשמלו לא יישרף) עד שהמרשמלו נמס. - הוסיפו את העוגיות החתוכות גס למרשמלו וערבבו
- בתבנית עם נייר אפייה שטחו את המרשמלו והכניסו למקפיא למשך 10 דקות
- בקערה נפרדת הקציפו קלות גבינת שמנת, אינסטנט פודינג ווניל וסוכר (רק עד שהסוכר מתערבב
עם הגבינה) - שטחו את תערובת הגבינה בתבנית המרשמלו וקשטו את העוגה עם עוגיות האוראו.
- הכניסו למקפיא לחצי שעה.
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לשבועות:
מתכון למיני פאי גבינה עם אוראו
מתכון לעוגת לבה עם קרם אוראו מתפרץ
אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.
קטגוריה: