כך תהפכו עוגה ביתית, ליצירת אמנות מרשימה: מעט מצרכים, הרבה שוקולד וקרין גורן אחת המכינה עוגת שיש מרבה רגליים.
עוגת שיש מרבה רגליים
קרין גורן
רשימת ממצרכים:
- 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ½1 כוסות סוכר (300 גר')
- 4 ביצים
- ¼2 כוסות קמח תופח (315 גר')
- תרסיס שמן פאם קנולה
- 100 גר' שוקולד מריר, מומס ופושר
אופן ההכנה:
- הקציפו במיקסר שמנת לקצפת יציבה והוסיפו סוכר וביצים והקציפו עוד 10 שניות.
- לאחר מכן, הוסיפו קמח תופח והקציפו עוד 10 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
- המיסו את השוקולד המריר בקערה.
- העבירו 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת, וערבבו עם השוקולד מומס.
- העבירו כל אחת מהתערובות (הלבנה והשוקולדית) לשקיות זילוף נפרדות והזליפו למילוי התבנית (קודם את התערובת הלבנה ואז את השוקולדית).
- לאחר מכן, ערבבו קלות בסכין או ידית של כף, למראה שיש.
- אפו ב-180 מעלות כ-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
- צננו, חלצו וקשטו לפי הטעם.
לחצו למתכון המקורי של קרין גורן מ-Ynet
רוצים עוד מתכונים עם אוראו של קרין גורן? תעיפו מבט למטה:
★ יש לכם רעיון למתכון המשלב עוגיות אוראו בתוכו? היכנסו לעמוד ושתפו איתנו את המתכון.
[ssba]קטגוריה: