עוגת השכבות הקלאסית והטעימה ביותר, בשילוב מגוון עוגיות אוראו, יש יותר טוב מזה? לתת ביס בגן עדן.
עוגת שכבות ביסקוויט מעוגיות אוראו – קלאסי עם טוויסט
רשימת מכולת
- תבנית בינונית קטנה בגודל 23X17
לתחתית:
- 15 עוגיות אוראו שלמות
- 2 כפיות קפה מגורען
לקרם:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה להקפצה (מיכל)
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- כוס חלב
לשכבה מעל הקרם:
- 10 עוגיות אוראו מחולקות לשני צידי האוראו
לציפוי:
- 5 עוגיות אוראו בטעמים שונים חתוכות לחתיכות קטנות
- 100 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
- מרתיחים מים ושופכים לקערה יחד עם 2 כפיות הקפה ומערבבים
- טובלים את 15 עוגיות האוראו של התחתית ומסדרים אותן בתבנית
לקרם:
- שופכים לקערה את השמנת הפודינג וכוס החלב ומקציפים עד לקבלת קרם עמיד
- מורחים מחצית מהקרם על העוגיות שסידרנו בתבנית
- לוקחים את חצאי עשרת האוראו וטובלים גם אותם בקפה
- מסדרים את העוגיות על גבי הקרם
- מורחים את המחצית השניה של הקרם על העוגיות, ומכניסים את העוגה למקרר לחצי שעה
לציפוי:
- ממיסים את השוקולד המריר עם כוס החלב במיקרוגל
- מורחים את שכבת השוקולד על הקרם העליון
- מפזרים מעל שברי עוגיות בטעמים שונים
- מכניסים למקרר
יש לכם רעיון למתכון עם עוגיות אוראו? כנסו לעמוד ושתפו את מתכון.