מתכון לפאי אוראו שוקולד שקדים עם חמאת בוטנים - כל כך הרבה דברים טובים בפאי אחד - אז גשו למטבח ותוציאו את התבניות!
פאי אוראו שוקולד שקדים וחמאת בוטנים
רשימת מכולת:
להכנת הקלתית (תחתית הפאי):
- תבנית בקוטר 20 ס"מ
- 1 כוס עוגיות אוראו טחונות
- 120 גרם חמאה מומסת
- 3 כפות ממרח שוקולד
למלית:
- 4 כפות חמאת בוטנים
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שקדים קלופים.
הוראות הכנה:
- ערבבו את כל מרכיבי הקלתית.
- שטחו את התערובת על תבנית בקוטר 20 ס"מ ועל דפנותיה.
- הכניסו למקפיא ל-10 דקות.
- לאחר מכן, מרחו על הקלתית חמאת בוטנים והכניסו שוב למקפיא ל- 10 דקות.
- המיסו את השמנת המתוקה והשוקולד המריר ושפכו לתוך הקלתית
- פזרו מעל שקדים קלופים ואחסנו בקירור עד להגשה.
למתכונים טעימים נוספים, כאלה שישאירו לאורחים חיוך:
מתכון מהיר למוס שוקולד ואוראו.
מתכון מהיר לשוקולד עם אוראו שקדים וחמוציות.
מתכון מהיר לגלידת סאנדיי אוראו.
מתכון מהיר למיני פאי אוראו ופרג.
יש לכם רעיון למתכון מהיר להכנה ומדהים במראה? שתפו אותנו כאן!
קטגוריה: