פחזניות, פרופיטרולים, לא משנה איך תקראו לזה כל עוד תוסיפו לזה אוראו - המתכון שלכם מושלם. מתכון מהיר וקל לפחזניות עם קרם אוראו!
פחזניות אוראו
רשימת המצרכים לבצק:
1 כוס חלב
1 כוס מים
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
קורט מלח
כף סוכר
2 כוסות קמח
9 ביצים
15 עוגיות אוראו טחונות
לקרם גבינה ואוראו:
250 גרם גבינת שמנת
חבילת אינסטנט פודינג
250 מ"ל שמנת מתוקה
75 גרם אוראו טחון
הוראות הכנה:
- הפחזניות: הרתיחו בסיר את כל המצרכים (למעט הקמח, הביצים והעוגיות), עד שכל החמאה נמסה והתערובת רותחת.
- הוסיפו את הקמח תוך כדי ערבוב בכף עץ.
- הנמיכו את האש והמשיכו לבחוש עד שהמסה תתנתק מדפנות הסיר.
- העבירו לקערת המיקסר עם וו גיטרה, ותוך כדי הערבוב, הוסיפו בהדרגה את הביצים.
- העבירו את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכבי רחב.
- על תבנית עם נייר אפיה, זלפו את הפחזניות במרחק 2 ס"מ אחת מהשנייה, ופזרו מעליהן את עוגיות האוראו הטחונות.
- אפו ב-170 מעלות למשך כ-25 דקות.
- לא להתפתות לפתוח את התנור לפני הזמן על מנת שהבצק יספיק להתייצב.
- הקרם: הקציפו את כל החומרים בעזרת מטרפה במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
- קפלו פנימה בערבוב ידני את עוגיות האוראו הטחונות.
- העבירו את הקרם לשק זילוף עם צנטר כוכבי. לאחר שהפחזניות התקררו, חצו אותן ומלאו בקרם.
עוד כמה מתכונים שיכולים לעניין אתכם:
[ssba]
עוגה מדהימה אני יאמץ את המתכון בשבוע הבא או הזה