בלוג המתכונים של אוראו

פחזניות אוראו

35 דקות
Prep: קל | בישול: אפיה כ-25 דק' | מנות: מתכון ל-15 פחזניות

פחזניות, פרופיטרולים, לא משנה איך תקראו לזה כל עוד תוסיפו לזה אוראו - המתכון שלכם מושלם. מתכון מהיר וקל לפחזניות עם קרם אוראו!

פחזניות אוראו

רשימת המצרכים לבצק:

1 כוס חלב

1 כוס מים

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

קורט מלח

כף סוכר

2 כוסות קמח

9 ביצים

15 עוגיות אוראו טחונות

לקרם גבינה ואוראו:

250 גרם גבינת שמנת

חבילת אינסטנט פודינג

250 מ"ל שמנת מתוקה

75 גרם אוראו טחון

הוראות הכנה:

  1. הפחזניות: הרתיחו בסיר את כל המצרכים (למעט הקמח, הביצים והעוגיות), עד שכל החמאה נמסה והתערובת רותחת.
  2. הוסיפו את הקמח תוך כדי ערבוב בכף עץ.
  3. הנמיכו את האש והמשיכו לבחוש עד שהמסה תתנתק מדפנות הסיר.
  4. העבירו לקערת המיקסר עם וו גיטרה, ותוך כדי הערבוב, הוסיפו בהדרגה את הביצים.
  5. העבירו את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכבי רחב.
  6. על תבנית עם נייר אפיה, זלפו את הפחזניות במרחק 2 ס"מ אחת מהשנייה, ופזרו מעליהן את עוגיות האוראו הטחונות.
  7. אפו ב-170 מעלות למשך כ-25 דקות.
  8. לא להתפתות לפתוח את התנור לפני הזמן על מנת שהבצק יספיק להתייצב.
  9. הקרם: הקציפו את כל החומרים בעזרת מטרפה במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
  10. קפלו פנימה בערבוב ידני את עוגיות האוראו הטחונות.
  11. העבירו את הקרם לשק זילוף עם צנטר כוכבי. לאחר שהפחזניות התקררו, חצו אותן ומלאו בקרם.

עוד כמה מתכונים שיכולים לעניין אתכם:

טראפלס אוראו

עוגת גבינה אישית עם פירורי עוגיות ושוקולד

[ssba]
2 תגובות
  1. מיטל

    עוגה מדהימה אני יאמץ את המתכון בשבוע הבא או הזה

    Star

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות