בלוג המתכונים של אוראו

קרפ שוקולד

קרפ שוקולד - מתכון קל להכנה

קרפ שוקולד – בא לכם משהו מתוק ומושקע אבל אין לכם חשק לצאת הבית? אין בעיה, קרין גורן מלמדת אתכם איך להכין קרפ במילוי שוקולד ואפילו לא צריך מחבת מיוחדת

כל כך קל להכין שכבר לא תעמדו בתור בקניון בדוכני הקרפ. אם יש לכם סט של מחבת קרפ ומקל ייעודי להשטחת התערובת, זה הזמן לנצל אותם – אבל אפשר להכין גם במחבת רגילה (שימו לב להסברים בהמשך).

המרכיבים:

2 ביצים

1 כוס חלב

2 כפות סוכר

2 כפות שמן

1 כוס (140 גר') קמח

תרסיס שמן קנולה

 

למריחה: ממרח שוקולד אגוזים, מחומם מעט במיקרוגל (או תוספת אחרת)

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר טוחנים יחד ביצים, חלב, סוכר, שמן וקמח במשך חצי דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של קמח – מסננים את התערובת.
  2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס שמן.
  3. מוזגים בערך חצי כוס בלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
  4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
  5. כשהקרפ עדיין במחבת – מקפלים לחצי, מורחים ממרח שוקולד-אגוזים (ואם רוצים, מוסיפים הפתעות נוספות, כמו פירורי עוגיות). מקפלים משולש מימין ומשמאל (כמודגם בסרטון). אוכלים חם.

 

רק בשבילך עוד כמה מתכונים מהירים ופשוטים נוספים שכיף להכין עם הילדים:

מתכון מהיר למוס שוקולד ואוראו.

מתכון מהיר לשוקולד עם אוראו שקדים וחמוציות.

מתכון מהיר לגלידת סאנדיי אוראו.

מתכון מהיר לעוגיות אוזני פיל במלית חלווה ואוראו.

יש לך רעיון למתכון מהיר להכנה ומדהים במראה? שתפו אותנו כאן!

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5