בלוג המתכונים של אוראו

ארטיק וניל ואוראו עם ציפוי שוקולד

Oreo
Prep: 25 דקות |

מתכון לארטיק מקפיא לימי הקיץ הלוהטים, גלידת וניל עם שברי עוגיות אוראו, עטופה בשוקולד עם קוקוס קלוי מפוזר בטופ, או בקיצור מתכון לארטיק וניל ואוראו עם ציפוי שוקולד!

המתכון הבא יכניס אתכם לתוך המקפיא של בלוג המתכונים של אוראו, עם ארטיק וניל ואוראו עם ציפוי שוקולד ושבבי קוקוס קלוי…

רשימת מכולת: (ל-6 יחידות)

  • 1 מיכל קטן של שמנת מתוקה (250 מ"ל).
  • 1 חבילת פודינג בטעם שוקולד.
  • 4 כפות ממרח שוקולד.
  • 4 עוגיות אוראו במילוי שוקולד טחונות דק.
  • שבלונה להכנת ארטיקים.
  • מקלות עץ לארטיקים.
  • 200 גרם שוקולד מריר.
  • 4 כפות שמן קנולה.
  • קוקוס קלוי (אופציונלי).

אופן ההכנה:

  1. הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג שוקולד עד לקבלת קרם יציב.
  2. הוסיפו את ממרח השוקולד תוך כדי הקצפה ופזרו בעזרת כף את עוגיות האוראו הטחונות לתערובת.
  3. העבירו את התערובת לשבלונה להכנת ארטיקים ונעצו בכל ארטיק מקל עץ והקפיאו ללילה.
  4. בוקר טוב!
  5. המיסו את השוקולד המריר עם שמן הקנולה בקערית קטנה בפולסים קצרים במיקרוגל.
  6. חלצו בעדינות את הקרטיבים מתוך השבלונה (אם אתם מתקשים, נסו בעזרת טבילת השבלונה בקערת מים רותחים).
  7. טבלו כ-4\3 מאורכו של הארטיק בשוקולד והחזירו אותו למקפיא על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד.
  8. למי שאוהב קוקוס, בשלב הטבילה בשוקולד, ניתן לפזר קוקוס קלוי מעל.

אם אהבתם את ארטיק וניל ואוראו עם ציפוי שוקולד ובא לכם על עוד מתכונים קיציים לצינון החום הכבד המתכונים הבאים בדיוק בשבילכם:

מתכון לגלידת קוקילידה של אוראו.

מתכון לגלידת סאנדיי אוראו.

מתכון למילקשייק שוקולד ואוראו.

מתכון למילקשייק תות ואוראו.

מתכון למילקשייק אוראו.

אם אתה כישרוניים יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5