בלוג המתכונים של אוראו

טירמיסו אוראו בכוסות אישיות

טירמיסו אוראו בכוסות אישיות

כמות: 6 כוסות בנפח 200 מ”ל | רמת קושי: קל | זמן הכנה כולל: שעה

החומרים:

לקרם מסקרפונה:
225 גרם (1 מכל) גבינת מסקרפונה, בטמרפטורת החדר
90 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
1 כף אמרטו (לא חובה)
250 מ”ל (1 כוס) שמנת להקצפה 38%, קרה מאוד

לגנאש שוקולד וקפה:
150 גרם שוקולד מריר
175 מ”ל (2/3 כוס) שמנת להקצפה 38%
1 כפית קפה נמס

לקישוט:
20-24 עוגיות אוראו, מרוסקות

אופן ההכנה

קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר ואמרטו ומערבלים עד שנוצר קרם.

מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה תוך כדי הוספת השמנת פנימה בזרם דק. ממשיכים בהקצפה עד שמתקבל קרם יציב.

גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וקפה נמס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס

ומתקבל גנאש אחיד ומבריק.

הרכבת הקינוח: מניחים עוגיות מפוררות בתחתית כל כוס. מעליהן מזלפים קרם מסקרפונה (אפשר גם בעזרת כף).

מעליו גנאש (חשוב שיהיה בטמפרטורת החדר). מעל שכבת הגנאש מפזרים עוד עוגיות מפוררות ומגישים.

 

מתכונים מאת: נטלי לוין (עוגיו.נט)

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג השבועות:

עוגת לבה עם קרם אוראו מתפרץ , עוגת מרשמלו עם אוראומגדל פנקייק אוראו עם בננות ומייפל

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5