בלוג המתכונים של אוראו

משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו

סגור לתגובות על משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו
30 דקות
Prep: קל | בישול: אפיה כ-15 דקות | מנות: 20 יחידות

קינוח קריספי מתקתק וחגיגי, מושלם לצד גלידה

משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו  

המצרכים:

10 עלי פילו, מופשרים

תרסיס שמן

למלית:

1/2 חבילה (125 גרם) גבינת טוב טעם

1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 25% ומעלה

1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

3/4 כוס עוגיות אוראו מצופות שוקולד לבן או במילוי טעם וניל, טחונות דק

לקישוט:

אבקת סוכר

עוגיות אוראו במילוי טעם וניל, גרוסות לפירורים דקים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  2. המלית: מערבבים היטב את הגבינות ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את פירורי האוראו ומערבבים בעדינות עד להטמעתם בתערובת הגבינה.
  3. הבצק: מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי, מתיזים עליו תרסיס שמן ומקפלים לחצי.
  4. בעזרת סכין חותכים את העלה המקופל לשניים כך שמתקבלים שני מלבנים.
  5. מניחים כף מהמלית בקצה המלבן ומקפלים לצורת משולש (כמו מעטפה) עד לקצה המלבן.
  6. מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות, עד להזהבה. מוציאים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומפזרים מעט פירורי אוראו.

       *מומלץ להגיש חם עם גלידה ליד.

טיפ: אפשר להכין עד לשלב האפייה, לשמור במקרר ולאפות בסמוך למועד ההגשה.

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות

קרם-שניט אוראו ותותים 

פחזניות ממולאות קרם וניל ואוראו

[ssba]

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות