בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גלידה אוראו

אולי זה הקיץ, אולי זו העובדה שתמיד טעים להוסיף תוספות מקוריות לגלידת וניל... המתכון הבא, עוגת גלידה אוראו, הוא ההוכחה שלא צריך להיות קונדיטור מדופלם כדי להכין עוגת גלידה מנצחת!

עוגת גלידה אוראו – מתכון פשוט עם טעם מרענן

רשימת מכולת:

  • 3 ליטר גלידת וניל, מרוככת במקרר
  • 40 עוגיות אוראו

הוראות הכנה:

  1. הכניסו 15 עוגיות אוראו לשקית ומעכו אותם בעזרת מערוך.
  2. ערבלו את הגלידה חצי דקה במערבל מזון.
  3. פזרו שכבת שברי עוגיות אוראו מעל שכבת הגלידה.
  4. מזגו חצי מכמות הגלידה לתבנית רחבה ובעזרת כף צרו שכבה אחידה.
  5. מזגו את הגלידה על שברי האוראו.
  6. כסו את התבנית בנייר פלסטיק או אלומיניום והקפיאו למשך שעה.
  7. הוציאו את התבנית ופזרו עליה את שארית האוראו לקישוט.
  8. הניחו עוגיות אוראו על דופן העוגה.
  9. השתמשו ב-10 עוגיות אוראו כדי ליצור חציצה פנימית ומלאו את השטח שנותר במרכז בעוד 2-3 עוגיות
  10. אטמו את התבנית בעזרת נייר פלסטיק או אלומיניום והקפיאו ל-6 שעות נוספות.
  11. להתאפק 6 שעות לפני שטועמים וליישר לפני שזה מוכן זה מנוגד לחוק האוניברסלי של יישור עוגות.

רוצים עוד מתכוני אוראו קלים ומרעננים?
נסו את עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה או עוגת מוס תות גבינה ואוראו

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5