בלוג המתכונים של אוראו

עוגת לבה עם קרם אוראו מתפרץ

מתכון פשוט ומהיר במיוחד לקינוח סופר מגניב לשבועות עוגת לבה עם קרם אוראו מתפרץ. להתלהב בכל ביס מחדש!

רשימת מכולת: (ל-4 תבניות אישיות מתאימות לאפייה)

  • 2 חבילות שוקולד מריר קצוץ
  • 120 גרם חמאה
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 4 ביצים
  • חבילת עוגיות אוראו במילוי קרם וניל  (176 גרם, 16 יחידות)

הוראות הכנה

  1. חממו תנור ל-200 מעלות לחום בינוני גבוה.
  2. המיסו בזהירות רבה את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית במיקרוגל, או על אש קטנה מעל סיר מים.
  3. הפרידו 12 עוגיות אוראו מהקרם הלבן והניחו את הקרם בצד.
  4. בקערה נפרדת ערבבו קמח, סוכר וביצים עם מטרפה והוסיפו את הבלילה של השוקולד והחמאה.
  5. הברישו את התבניות בחמאה מומסת וצפו באבקת קקאו על מנת שהעוגות לא ידבקו.
  6. הניחו עוגיית אוראו ( מתוך ה-4 הנותרות) בתחתית התבניות ומעל שפכו את בלילת העוגה עד לגובה חצי התבנית.
  7. מהקרם הלבן של עוגיות האוראו שהנחנו בצד, צרו 4 כדורים שווים בגודלם בעזרת כפות הידיים (אל תדאגו הקרם לא יידבק לידיים)
  8. הניחו כדור של הקרם הלבן באמצע כל תבנית (לא לדחוף את הכדור למטה אלא להניח על הבלילה).
  9. שפכו את בלילת השוקולד שנותר עד לסוף התבנית
  10. כוונו את התנור לחום של 200 מעלות ואפו למשך 8 דקות.
  11. הוציאו את העוגות מהתנור, קשטו למעלה עם אבקת סוכר ופירורי עוגיות אוראו (עוגיות האוראו מהם הפרדנו את הקרם הלבן)

 

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לשבועות

מתכון למיני פאי גבינה עם אוראו

מתכון לעוגת מרשמלו עם אוראו

אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5